Indhold

KL på Bornholms folkemøde

KL deltog for tredje gang i folkemødet på Bornholm. I samarbejde med Politiken satte KL demokratiet, økonomien og fremtidens velfærdssamfund til debat.

Bjarne Corydon, Erik Nielsen, Carsten Kissmeyer, Margrethe Vestager, Mette Touborg og Torben M. Andersen var blandt dem, der var på KL’s og Politikens scene på Gæstgivergården under folkemødet. Her blev demokratiet, økonomien og fremtidens velfærdssamfund flittigt debatteret under temaer som "Førstegangsvælgere og pauseklovne', 'Den kommunale velfærdsbutik' og 'Økonomisk smalhals'.

Men også mange andre steder på pladsen var der kommunale indspark i debatterne.

Allerede fra Folkemødets start var KL’s formand Erik Nielsen deltager i Folkemødets officielle åbning, hvor temaet var demokratiets tilstand og de kommende valg til kommuner, regioner og EU.

I alt var der mere end 60 debatter med kommunale repræsentanter under Folkemødet. Debatterne havde en meget bred vifte af temaer lige fra ’grænseløs infrastruktur’ til ’unges druk’ over ’grøn vækst’ og ’OPP i  kommunerne’.

Sideløbende med de mange debatter var KL rundt på Folkemødet med to mobile kaffevogne og en stemmeboks. Her blev der sat fokus på efterårets kommunalvalg og vigtigheden af at stemme.

KL,Weidekampsgade 10,Postboks 3370,2300 København S,tlf. 3370 3370,email kl@kl.dk,Om beretningen,Til KL.dk,Cookies